Monday, September 24, 2012

Victorian Carnival










With great honor and pleasure to introduce my new job and I hope you like it. I would like to inform you that the doll will be exposed to the big event to be held in Moscow on 25 to 28 October. Of course it will not be alone, but with a big company that will be waiting eagerly to see them up close and see. I would also like to apologize for not answering directly to all your comments because the burden of my work is great as you can see. Thank you very much for giving me the strength and I send you many kisses!

Thursday, September 6, 2012

Moscow exhibition "Art of the doll"








 Η πρώτη έκθεση που θα συμμετέχω και προσωπικά, έρχεται ! Εργάζομαι πυρετωδώς τις τελευταίες εβδομάδες και ελπίζω να είστε όλοι εκεί για να τα πούμε και από κοντά. Μόλις πριν λίγες μέρες άλλαξε και ο τόπος διεξαγωγής της έκθεσης, πράγμα που μας αναστάτωσε και λιγάκι. Όμως ελπίζω και εύχομαι πραγματικά να μην είναι πρόβλημα τουλάχιστον για το κοινό στην μετακίνησή του. Ο χώρος θα είναι πολύ μεγαλύτερος από πριν που σημαίνει και μεγαλύτερη άνεση για όλους. Θα τα πούμε ξανά για αυτό το μεγάλο γεγονός και θα σας ενημερώσω για περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα. Σίγουρα είμαι πάντα πρόθυμη και για τις απορίες σας. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.


                                                                                                                                   Πολλά φιλιά !
                                                                                                                                       Μαρίνα

Tuesday, September 4, 2012

Geisha.


 Είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον να διαβάσει κανείς λίγα έστω πράγματα για αυτές τις πολυτάλαντες γυναίκες που υπάρχουν ακόμα και σήμερα. Η διαδικασία στο να γίνεις μία Geisha απέχει πολύ από αυτά που ξέρουμε πραγματικά.


 Γνωρίζουν πολύ καλά να παίζουν παραδοσιακά όργανα, να χορεύουν, να είναι ενήμερες για όλα τα τρέχοντα αλλά και την ιστορία, και φυσικά την θαυμαστική «τελετουργία του τσαγιού».



Το χτένισμα και το μακιγιάζ είναι φυσικά κάτι το οποίο αναγνωρίζουμε εύκολα και θα μπορούσα να πω ότι είναι και το μοναδικό γνώρισμα που έχει ο κόσμος για αυτές. Όλα τα άλλα είναι θολά και χωρίς σιγουριά.

Είχαν παρεξηγηθεί ότι η συντροφιά τους ήταν μια πονηρή υπόθεση, που δεν ίσχυε αυτό σε καμμία περίπτωση και ήταν πάρα πολύ μεγάλη ντροπή για τις πραγματικές Geisha που προσέφεραν μια πολύ υψηλού επιπέδου διασκέδαση και επιμόρφωση πολύ σπάνια για την εποχή τους. Θα ήθελα πάρα πολύ να γνώριζα μία Geisha. Αξίζουν πραγματικά τον σεβασμό μας.

Monday, September 3, 2012

Εγκρεμνοί !!!


Στην Λευκάδα υπάρχουν δύο παραλίες πολύ φανταστικές ! Μα πάρα πολύ ! Η μία είναι αυτή που βλέπετε στις φωτό και λέγετε Εγκρεμνοί.


Από πίσω της στέκονται θεόρατα βράχια που για να τα κατέβεις θέλεις 350 σκαλιά ! Αξίζει όμως με το παραπάνω γιατί αυτό το φαινόμενο δεν το συναντάς συχνά. Είναι σαν να ζεις ένα όνειρο που δεν θέλεις να τελειώσει...

Η θάλασσα και κυρίως το χρώμα της είναι βγαλμένο από τα παραμύθια και δεν μπορείς να πιστέψεις αυτό που βλέπεις και νιώθεις εύκολα εκεί. Απερίγραπτο !


Η Λευκάδα είναι ένα νησί που έχει σπάνιες ομορφιές και παραλίες. Οι κάτοικοι είναι πάρα πολύ ευγενικοί άνθρωποι και δεν χρειάζετε να πω ότι συστύνω χωρίς σκέψη να σας το προτείνω για τις επόμενες ίσως διακοπές σας. Φιλιά πολλά και να περνάτε καλά !